Een plaats met plaats voor iedereen

Sinds kort is het Brusselse een nieuwe werkruimte rijker : THE LOFT. THE LOFT stelt zich als roeping het aanmoedigen, vergemakkelijken en stimuleren van de samenwerking en ontwikkeling van innoverende projecten in één en dezelfde ruimte.  Het concept zelf van coworking ontplooit zich vandaag reeds in verschillenden landen. Het is immers een manier van werkorganisatie waarbij niet alleen een werkruimte gedeeld wordt maar daarmee gepaard ook een gans werkersnetwerk waardoor uitwisseling en openheid worden aangemoedigd . Kortom, een ruimte om te ontdekken naar nog meer uitwisseling en synergiewerking…

Het idee bestaat er dus in zelfstandigen of alleenwerkenden de kans te geven om niet geïsoleerd te raken maar een plaats te vinden waar je evenzeer kunt socializen als binnen een gewoon bedrijf.  Je deelt er niet alleen informatie maar ook competenties , know-how en professionele hulpmiddelen. Er staat ook een compleet gamma van diensten  ter beschikking van de coworkers : vergaderzalen, coaching, link met professionals uit verschillende sectoren zijn vrij ter beschikking op één en eenzelfde platform.

De ligging van The Loft in de onmiddellijke nabijheid van de Ring (afrit Drogenbos) is ideaal en de privéparking is zeker een troef. De vergaderzalen lenen zich tot uiteenlopende initiatieven. Ieder kan er informatie uitwisselen en genieten van een uitgebreid netwerk tijdens de Ontbijtjes op Maandag, de Slaatjes op Donderdag, en de Apero op Vrijdag. De ruimte voorgesteld door Bernard Perelsztejn  (vroegere Publisher en uitgever van Good Morning News) is echt aantrekkelijk, wit met veel licht, makkelijk bereikbaar en vooral polyvalent.

Een must in de sector als men zijn werkruimte op een optimale manier wenst te delen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s